DELEGE SEÇİMİNDE BAŞKANLARDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 DELEGE SEÇİMİNDE BAŞKANLARDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongre Delege seçiminde konuştular.

 
Ahmet Pekyatırmacı kongre hakkında, ‘‘Ak Partimizin 7. Olağan Kurul Öncesi ilçelerimizde delege seçimlerini yapıyoruz. Bugün de Selçuklu ilçemizin delege seçimini yapmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Selçuklu ilçesi çok büyük bir ilçe altı yüz altmış bin bugün nüfusumuz var ve tabi ki çok sayı da üyemiz var bugün biz çok mutluyuz çünkü çok büyük bir katılımla burada delege seçimlerini yapıyoruz. Selçuklu ilçemizin delege seçimleri yapıldıktan sonra tabi ki Konya'mızda diğer ilçelerimizde de delege seçimlerimiz tamamlandıktan sonra artık il düzeyinde seçimlerimizi devam ettireceğiz. Selçuklu ilçemizde her zaman birlik beraberlik içerisinde bu süreçleri yürüttük. Partimizin kuruluşundan itibaren Selçuklu ilçesi her zaman örnek olmuştur ve hakikaten çok yoğun katılımlarla hem delege seçimlerimiz hem de genel kurullarımız gerçekleştirilmiştir. Bugün elhamdülillah bir bayrak yarışındayız ve bu bayrak yarışında bayrağı devralacak arkadaşlarımız inşallah bugün ki seviyenin daha üstüne çıkarmak için gayret edecekler. Bir bayram havasında coşku içerisinde seçimlerimizi yapıyoruz. Kongrelerimizin tarihleri belli oluyor. İlçe teşkilatlarımız bununla ilgili çalışmaları yapıyorlar. İlçe Başkanımız bunun çalışmalarını yürütüyor. İl düzeyinde de çalışmalar yapılıyor önümüzde ki ay inşallah bütün ilçelerimizde ve il düzeyinde de kongrelerimiz tamamlanmış olacak. ‘'dedi.



Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ise kongre için, ‘‘ Bugün Ak Parti  Selçuklu İlçe teşkilatımızın 7. Olağan Kongre sürecinin başlangıcı olan delege seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ben yaklaşık 10 senedir aktif siyasetin içerisindeyim. Gerçekleştirdiğimiz en canlı en yoğun en dolu delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Seçimlerimizin başladığı saat 12:00' dan 16:00'a kadar peronlar hiç boş kalmadı kuyruklar oluştu. Allahtan hazırlıklıydık canlı canlı çok güzel bir delege seçimi oldu hamd olsun. Selçuklumuzun 326 delegesi var mahallerimizin büyüklüğüne ve üye sayısına göre orantılı olarak farklı delege sayılarına sahip. Bu delegelerimiz önümüzde ki süreç içerisinde tarihi belli olacak ilçe kongrelerimizde ilçe teşkilatımızı seçeceğiz ve il delegelerimizi seçecekler il delegelerimizde büyük kongrede ki delegelerimizi seçecek ve büyük kongre de tamamlandıktan sonra ülkemizi 2023 lü yıllara taşıyacak ak kadroları oluşturacaktır.'' dedi. 
Özer Ak Parti teşkilatı için sözlerine,'' Bugün Ak Parti teşkilatlarının ne kadar canlı ve ne kadar diri olduğunu bugünkü katılımdan hepimiz gördük. Daha önce kuruluşundan itibaren teşkilatlarımızda görev yapan daha önceki Milletvekillerimiz  daha önce ki İlçe Başkanlarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ,İl Başkan Yardımcılarımız, Üyelerimiz daha önceki delegelerimiz tamamı bugün buradaydı. Bugün aktif teşkilatlarımızda görev yapanlarla ve daha önce görev yapanlar adeta kucaklaştırdılar. Aslında bugün Selçuklu teşkilatı delege seçimi hem şehre hem ülkeye verilecek en güzel mesajdır. Ak Parti geride bıraktığımız 17 sene de olduğu gibi önümüzde ki yıllarda milletimizin kaderini belirleyen en büyük parti olacağının işaretidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile de Ak Partinin sahibi milletimizdir.'' ekledi.


 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”