BEDENSEL ENGELİNDEN DOLAYI EĞİTİMİNE DEVAM EDEMEYEN ÜMMÜHAN’I DUYGULANDIRAN HEDİYE

 BEDENSEL ENGELİNDEN DOLAYI EĞİTİMİNE DEVAM EDEMEYEN ÜMMÜHAN’I DUYGULANDIRAN HEDİYE

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Bedensel engelinden dolayı okula gidemeyen, ancak aldığı özel eğitimle ilkokul diploması alan ve orta öğrenimine devam eden Ümmühan Çakmakçı, kendisine hediye edilen dizüstü bilgisayarı teslim alırken duygulu anlar yaşadı.




Bedensel engelinden dolayı okula gidemeyen, ancak aldığı özel eğitimle ilkokul diploması alan ve orta öğrenimine devam eden Ümmühan Çakmakçı, kendisine hediye edilen dizüstü bilgisayarı teslim alırken duygulu anlar yaşadı.

Bedensel engelli Ümmühan Çakmakçı ve ailesini, Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu ve Şube Müdürü Aydın Aytaç ziyaret etti.

Ümmühan ve ailesine gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Topaloğlu, "Ümmühan'la yaklaşık 1 yıl önce tanışmıştık. Kendisi çok sempatik ve çok da sevdiğimiz bir öğrencimiz. O dönem evde daha rahat ders çalışmak için bizden bir bilgisayar talebi olmuştu. Biz de bu durumu Kaymakamımıza arz ettik. Bir hayırsever vatandaşımızın da katkısıyla istediği bilgisayarı temin ettik. Bugün de kendisine teslim ediyoruz." dedi.

Mutluluğu gözlerinden okunan Ümmühan Çakmakçı ise bilgisayar hediyesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Bunun için çok teşekkür ederim. Derslerimi yapmakta zorlanıyordum, artık okulumun devamı gelecek." ifadesini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”