BAŞKAN ALTAY, 8 İLDEN KONYA’da KAMP YAPAN JUDOCULARLA BULUŞTU

 BAŞKAN ALTAY, 8 İLDEN KONYA’da KAMP YAPAN JUDOCULARLA BULUŞTU

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kültürler arası kaynaşmayı sağlamak ve sporcuların performansını artırmak amacıyla 8 ilden yaklaşık 250 judocunun katıldığı kampı ziyaret etti. Başkan Altay, kampın kardeşlik hukukunun geliştirilmesi açısından faydalı olduğunu belirterek, sporcuları evlerinde misafir eden ailelere teşekkür etti.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, judo hazırlık kampına katılmak üzere çeşitli illerden Konya'ya gelen judocularla bir araya geldi. Konya ile birlikte Aksaray, Karaman, Rize, Osmaniye, Kahramanmaraş, Şırnak, Bursa ve Kocaeli'den çeşitli kulüplerden ve çeşitli kategorilerden yaklaşık 250 judocu, kültürlerarası kaynaşma ve Judo Ortak Çalışma Kampı'na katılmak üzere Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Konya'da toplandı. İki gün süren kampı ziyaret eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kardeşlik hukukunun geliştirilmesi açısından kampın çok faydalı olduğunu ifade eden Başkan Altay, "Ailelere ve sporcuları misafir eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Konya'ya ve Hz. Mevlana'ya yakışır bir ev sahipliği örneği gösteriyorlar. Allah onlardan razı olsun. Hem mini bir hazırlık turnuvası hem de güzel bir ziyaret programı olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Judocuların performansını artırmak ve Konya aile kültürünü tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen kampa katılan illerin sporcuları, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü aileleri tarafından iki gün boyunca evlerinde misafir edildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”